Selecteer een pagina

Welkom bij de club!

Op oktober 4, 2021 door Maartje

Yes, het is zover! Welkom op de website van de All Women’s Endurance Club! Op de achtergrond is hier al een flinke tijd aan gewerkt, maar nu is de website out and open voor iedereen. Op de website vind je informatie over de club en kun je blogs lezen. Hieronder zal ik kort nog wat meer vertellen.

Wat?

De All Women’s Endurance Club is een open & aanmoedigende omgeving voor duursportende vrouwen van alle maten, leeftijden en niveaus. Wij promoten een gezonde, sterke en actieve leefstijl door samen te trainen en kennis, ervaringen, prestaties en struggles te delen.

Hier op de openbare website kun je blogs lezen rondom training, voeding, mindset en het unieke vrouwelijke lichaam. Wordt je lid van de club dan krijg je toegang tot het besloten online clubhuis. Met de app heb je altijd een groep mede vrouwelijke duursporters én een professionele coach opzak. Een groep waar je je ervaringen kunt delen en al je vragen kunt stellen. Zo sta je er in de individuele duursport niet alleen voor en kun je alles bespreken.

Maandelijks vind je op het platform een exclusieve podcast, unieke content en een online groepscall waarin kennis wordt gedeeld rondom trainen, voeding, mindset en het unieke vrouwelijke lichaam. Maar het blijft niet alleen online, ieder kwartaal trainen we ergens in Nederland samen met onze enthousiaste groep! Alle informatie over de club kun je hier lezen. Ik hoop je daar snel te zien!

Waarom?

De All Women’s Endurance Club is ontstaan vanuit de behoefte om coachees samen te brengen, maar ook vrouwelijke sporters te ondersteunen die ervoor kiezen om geen 1-op-1 coaching te volgen. Ik geloof namelijk dat je samen meer bereikt en dat we allemaal van elkaar kunnen leren. Duursport is daarbij nog voornamelijk gericht op mannen, terwijl het vrouwelijk lichaam toch echt anders werkt! Je vind heir een plek waar alles gericht is op vrouwen, maar waar je geen nonsens informatie zal vinden.

Wie?

Ik ben Maartje van Gestel (@maartjemariacom), oprichter van de club. Ik ben op dit moment 27 en woon in de parel van het zuiden, Breda. Met mijn bedrijf maartjemaria.com help ik vrouwen met een gezonde leefstijl en sportieve prestaties. Met mijn gezondheid en prestaties is het niet allemaal goed gegaan, ik ben zelf behoorlijk de balans verloren wat ten koste ging van mijn gezondheid. Mijn hele verhaal kun je hier leven of luister het in deze podcast aflevering.

Het grootste gedeelte van mijn tijd gaat op aan triathlon trainingen. In 2016 werd ik verliefd op deze sport en in 2019 volbracht ik mijn eerste full distance Ironman. Naast trainen ben ik gek op koken, reizen en nieuwe dingen proberen.

Tot slot…

Heb je een vraag of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Dat kan via de comments hieronder, via de contactpagina. Je kunt All Women’s ook volgend via Instagram!

maartje oprichter club duursportende vrouwen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset. Meer informatie over mij kun je hier vinden.
Groetjes Maartje 

All Women’s endurance club

Mijn boek Menstrueren en presteren

presteren kun je leren podcast

Één op één coaching

Mijn boek plantaardig presteren

Atlijd op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste content, acties en evenementen.