Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen

Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.

Aukje

1-op-1 coaching

Dankzij Maartje haar persoonlijke aanpak eet ik nu vier volwaardige maaltijden per dag. 90% van de tijd ook nog eens zonder stress. Maartje kijkt echt naar jou als persoon en hoe jij een zo goed mogelijke versie van jezelf kan worden. Als ik niet had samen met Maartje aan de slag was gegaan, was ik waarschijnlijk nu terug gevallen in een eetstoornis en een burn-out rijker geweest. Ik kan dan ook niks zeggen dan dankjewel Maartje, zonder jou had ik nu geen gezondere kijk op voeding gehad!

Froukje

1-op-1 coaching

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en oh my, wat heeft zij in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

1-op-1 coaching

Ik ben heel blij met hoe ons traject gelopen is. Als ik achteraf terugkijk heeft het mij eigenlijk niks gekocht, omdat het mij zoveel heeft opgeleverd. Maartje heeft veel kennis over het menselijk lichaam en weet daardoor ook echt persoonlijk advies te geven. Ook vond ik het fijn dat je niet wilt dat iedereen jouw voedingsschema volgt maar je tips geeft op mijn eigen voedingsschema. Kortom als je op zoek bent naar een traject met echt persoonlijke aandacht om je sportcarrière te verbeteren, moet je bij Maartje zijn!’

Mark

1-op-1 coaching

Benieuwd welke resultaten jij kunt behalen?

Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Na een een kennismakingsgesprek ben ik toch met Maartje gestart. Dat ik nog in de herstelfase zat maakte totaal niet uit. Maartje zag dit juist als een uitdaging, wat mij weer motiveerde. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik mijn sporten ook weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties en frustraties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben dan ook een en al positief over Maartje en zou haar zeker aanraden. 

Evelien

1-op-1 coaching

Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

Hymke

1-op-1 coaching

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en 

Jeanine

1-op-1 coaching

Ik was zelf al een tijdje bezig met sporten, alleen wist ik dat ik ook iets moest gaan veranderen aan mijn voedingspatroon als ik een volgende stap wilde maken in mijn proces naar fit worden. Ik ben daarvoor een traject gestart met Maartje en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb echt meer inzicht gekregen in wat ik allemaal naar binnen krijg door mijn voeding beter te bekijken en plannen. Door simpele aanpassingen in je voeding kan je eigenlijk al een stuk gezonder eten. Ik heb mijn voedingspatroon op een manier aangepast die bij me past dat dit goed vol te houden is. Sinds ik het traject ben gestart ben ik afgevallen en fitter geworden. 

Ik vond het contact op een erg fijne manier gaan. We hebben elkaar eigenlijk alleen via skype getroffen, maar dit ging echt helemaal prima. We hadden regelmatig contact en als ik vragen had kon ik altijd even een berichtje sturen. Ik vind Maartje een fijn persoon om mee te communiceren, je bent rustig en vakbekwaam en je voelt je snel vertrouwd bij je. We hebben gedurende het traject over veel meer dingen besproken dan alleen voeding en ik vond het erg fijn om met iemand te sparren. Al ben ik geen topatleet. Ik had mijn eigen doelen en ook dat respecteer jij. Dat merk je echt, leuk!

Joost

1-op-1 coaching

Geen kant en klaar plan, maar coaching dat echt op de persoon is afgestemd. Dat is wat je bij Maartje krijgt. Zonder haar coaching had ik nu niet zoveel plezier gehad in het fietsen. Dat niet alleen ik heb mijn lichaam beter leren kennen en weet nu waarom ik wat eet op bepaalde systemen. Ik ben dan ook heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit traject met Maartje te doen.

Danielle

1-op-1 coaching

Maartje weet waar ze het over heeft. Ze heeft heel veel vakkennis. Ook over bijvoorbeeld je cyclus in combinatie met sporten. Hier heb ik dan ook veel over geleerd. Daarnaast ben ik volledig plantaardig gaan eten. En dat op een verantwoorde manier. Ik ben trots op waar ik nu sta en wat ik met Maartje heb mogen bereiken.

Dorien

1-op-1 coaching

Na het doorbraakgesprek wist ik dat ik met Maartje aan de slag wilde. Er is zoveel veranderd nu. Mijn hele visie op voeding en bewegen, maar ook is er veel veranderd op het gebied van mindset. Dit had ik niet durven dromen. Maartje coacht op een nuchtere, duidelijke en als het nodig is ook en strenge manier. Maar alles vanuit positiviteit. Zonder Maartje had ik waarschijnlijk nog jarenlang aangemodderd en was ik niet zo gelukkig geweest als ik nu ben! Dankjewel Maartje, je bent een topper!

Nadine

1-op-1 coaching

Benieuwd welke resultaten jij kunt behalen?