Selecteer een pagina

over

Onze missie

Het is onze missie om vrouwen te empoweren in de triathlon-, hardloop- en fietssport, kennis te delen en te gaan voor het hoogst haalbare zonder dat dit ten koste gaat van de fysieke- of mentale gezondheid van vrouwen.  

Niet zomaar meetrainen en meedoen met de mannen, maar uitgaan van de unieke fysiologie van vrouwen om je doelen te behalen. Dat is waar de club voor staat. Samen, voor en door vrouwen. 

Empower

Leer & ervaar

Behaal

Het gezicht achter All Womens

Maartje van Gestel MSc.

In het kort: 

  • Sportfysiotherapeut met focus op technische & fysieke training, belasting/belastbaarheid en een liefde voor inspanningsfysiologie.

  • Sportvoedingsconsulent in de sport en zorg met oog voor de groep en individu binnen de groep

  • Trainer op het gebied van triathlon, hardlopen en fietsen.

  • Hormooncoach gespecialiseerd in de vrouwelijke fysiologie.
  • Triatleet met een liefde voor zowel de korte als de lange afstand.

  • Schrijver met inmiddels twee titels op naam: Menstrueren & Presteren en Plantaardig Presteren.

Hoe ik jou kan helpen

Join the club

Of je nu inspiratie zoekt om te starten met sporten of wil weten hoe jij next level kunt gaan. In het warme bad van de club gaan we er samen voor!

Cursus

Volg een cursus en ga zelf aan de slag. Stoom jezelf klaar voor je eerste triathlon, start met plantaardig eten of werk aan een gezonde leefstijl.

1:1 coaching

Wil je alles op alles zetten om je doel te behalen en wil je een coach die je daarin persoonlijke begeleid? Dan is 1-op-1 coaching wat voor jou. 

Testen

Benieuwd naar je conditie, hartslagzones en/of metabolisme? Doe in een inspanningstest met ademgasanalyse op de loopband en/of fiets.

Boeken

Plantaardig presteren en Menstrueren & presteren zijn mijn twee verschenen boeken. De perfecte manier om je te verdiepen in de theorie.

Onze Partners

Testimonials

Join the Club

Deels door Maartje ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlon te willen doen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

Hymke

Over 1-op-1 coaching

Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik, waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Ik besloot het toch samen te gaan doen. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik het sporten weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben heel positief over ons traject en zou Maartje zeker aanraden. 

Evelien

Over 1-op-1 coaching

Na het doorbraakgesprek wist ik dat ik met Maartje aan de slag wilde in een 1-op-1 coachingstraject. Er is zoveel veranderd sinds die tijd. In mijn hele visie op voeding en bewegen, maar ook is er veel veranderd op het gebied van mindset. Dit had ik niet durven dromen. Maartje coacht op een nuchtere, duidelijke en als het nodig is ook strenge manier. Maar alles vanuit positiviteit. Zonder Maartje had ik waarschijnlijk nog jarenlang aangemodderd en was ik niet zo gelukkig geweest als ik nu ben! Dankjewel Maartje, je bent een topper!

Nadine

Over 1-op-1 coaching

Klaar voor verandering?

Wordt nu lid van de club als je je helemaal in onze missie kunt vinden. Opzoek naar persoonlijke coaching? Dat kan ook.