Selecteer een pagina

Word lid van de All Women’s Endurance Club!

Klaar om lid te worden van de leukste club voor duursportende vrouwen en het clubhuis te betreden?

Samen sta je sterker

Duursport kan eenzaam zijn. De kans is groot dat je heel wat kilometers in je eentje aflegt en dat niet iedereen in je omgeving helemaal snapt waar je mee bezig bent. Misschien krijg je zelfs negatieve reacties of veroordelingen. Super jammer! Je wil namelijk niet dat je enthousiasme de grond wordt ingeboord. 

Gelukkig hoef je het echt niet alleen te doen. Omring je met mensen die je bewonderd, die je dromen begrijpen, die je zullen steunen en aanmoedigen. Gelijkgestemden die in hetzelfde schuitje zitten, die je passie en waarden delen.

En ja, dat klinkt misschien een beetje spannend. Geloof me, ik snap het. Ik was die persoon die altijd hoopte dat er geen groepsopdracht aan zat te komen. Laat mij maar lekker in mijn eentje werken. Toch ben ik daar van terug gekomen. Mensen om je heen kunnen je namelijk heel erg goed helpen je doelen te behalen. Transformeer je solo-onderneming naar een levendige, sociale ervaring. 

Je dromen najagen en je leven veranderen is een teamsport, je hoeft het niet alleen te doen. 

De All Women’s Endurance Club

Niet meer alleen meetrainen met de mannen, maar je omringen met gelijkgestemden waar alles bespreekbaar is. Het kan bij de All Women’s Endurance club. De club huisvest zich in het online clubhuis. Een afgeschermd platform waar leden kunnen inloggen. Je ontmoet hier gelijkgestemden, je kunt al je vragen stellen, kunt ervaringen uitwissel en je leert over training, voeding, mindset en hormonen.

Toegang tot het clubhuis

Toegang tot het online besloten clubhuis waar je via het forum in contact kan komen met gelijkgestemden en al je vragen kunt stellen. Je vindt er ook exclusieve content. als een maandelijks podcast aflevering, afwisselend aangevuld met challenges, webinars en meer om je kennis te vergroten.

w

Maandelijkse get together

Iedere maand een online livessie. Hierin kun je met elkaar in gesprek of al je vragen stellen romdom training, voeding, mindset, hormonen, balans en meer aan coach Maartje. Ook als je niet kiest voor 1-op-1 coaching heb je zo toch een coach binnen handbereik.

Offline trainigsdag per kwartaal

Ieder kwartaal vind er een offline livedag plaats waarin we samen trainen. Steeds op een andere plaats in Nederland en de invulling is afhankelijk van het seizoen. Reken op zwemmen, fietsen, lopen, wisselen, koppelen en oefen wedstrijdjes. Aangepast aan ieders niveau.

Korting bij partners

Winkel met korting in de webshops van onze toffe partners.

Korting op cursussen

Volg met korting een cursus om zelfstandig aan de slag te gaan vanuit huis.

Korting in de webshop

Winkel met korting in de webshop en scoor je teamspullen extra voordelig.

Het gezicht achter All Womens

Maartje van Gestel MSc.

Ik ben Maartje, de oprichter van de All Women’s Endurance Club.

  • Sportfysiotherapeut met focus op technische & fysieke training, belasting/belastbaarheid en een liefde voor inspanningsfysiologie.

  • Sportvoedingsconsulent in de sport en zorg met oog voor de groep en individu binnen de groep

  • Trainer op het gebied van triathlon, hardlopen en fietsen.

  • Hormooncoach gespecialiseerd in de vrouwelijke fysiologie.
  • Triatleet met een liefde voor zowel de korte als de lange afstand.

  • Schrijver met inmiddels twee titels op mijn naam: Menstrueren & Presteren en Plantaardig Presteren.

Wil jij?

.. Er niet meer alleen voor staan?
.. Je omringen met gelijkgestemden?
.. Je niet meer zo onzeker voelen over je trainingen en voeding?
.. Je ervaringen kunnen delen en je vragen kunnen stellen?
.. Op de meeste leuke manier je doel gaan behalen?

Dan is de club helemaal voor jou!

De All Women’s Endurance Club

Krijg exclusief toegang tot het clubhuis met alle voordelen.

Je kunt je nu aanmelden voor All Women’s Endurance Club. In oktober krijg je gratis toegang tot de club. 1 november sluiten de deuren en gaat je betalende lidmaatschap in. De deuren voor het clubhuis zullen vervolgens 1x per kwartaal opengaan voor nieuwe leden.

(€25 p/m)

(€20 p/m)

Veelgestelde vragen

Denk je er over lid van te club te worden, maar heb je nog wat vragen? We hebben de meest voorkomende vragen alvast even voor je op een rijtje gezet.

Hoe word ik lid?

Dat is simpel: klik op deze pagina op de knop ‘lid worden’ en je komt op de pagina om je registratie te voltooien. Nadat je je registratie hebt voltooid ontvang je je inloggegevens per email. 

Wat krijg ik als lid?

Als lid krijg je alle voordelen zoals beschreven. Toegang tot de community met gelijkgestemden en exclusieve content, de maandelijkse get together, het driemaandelijkse evenement, korting bij partners, op cursussen en in de shop. 

Waar zijn de evenementen?

De evenementen zullen steeds op verschillende plaatsen in Nederland zijn. Op die manier is het altijd voor iemand een keertje dichtbij en een keertje verder weg. De datum en plaats van de evenementen zullen tijdig bekent gemaakt worden via de clubkalender.

Is er ook een app?

Jazeker, download in de app-store Huddle Communicatie & E-learning en log in met je gebruikelijke inloggegevens. Vanaf nu kan je ook met je mobiel in het clubhuis komen.

Wat kost het lidmaatschap?

Je kunt ervoor kiezen lid te worden voor een kwartaal of voor een jaar. Wordt je voor een kwartaal lid betaal je €25 per maand. Wordt je voor een jaar lid betaal je €20 per maand. Het bedrag dient volledig overgemaakt te worden bij registratie.

Kan ik het lidmaatschap opzeggen?

Ja dat kan. Wordt je voor een kwartaal lid, kun je ieder kwartaal opzeggen. Wordt je voor een jaar lid, kun je na een jaar opzeggen. Opzeggen moet voor de 20e van de voorafgaande maand. Doe je dit na de 20e zal je lidmaatschap automatisch worden verlengt. 

Heb je nog een andere vraag?

Stuur hieronder je vraag in, ik zal dan via e-mail reageren.