Selecteer een pagina

Gratis online masterclass

Een succesvol nieuw sportseizoen

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Je hebt allerlei sportplannen voor volgend jaar maar weet nog neit echt hoe je hiermee gestructureerd aan de slag kan.

N

Als je eenmaal in een trainngsperiode zit mis je soms motivatie. Hoe hou je die vast?!

N

Je hebt een alles-of-niets mentaliteit, je stort je helemaal op je nieuwe sportchema en wil dit perfect doen. Als het dan niet zo perfect gaat, voelt dat als balen, baal je van jezelf en blijf je vaak met niets achter. Of misschien raak je juist keer op keer geblesseerd.

N

Je vind het moeilijk om een realistisch doel te stellen en een plan op te stellen wat je gaat helpen dit doel te behalen.

Herkenbaar? Dan is deze gratis online masterclass helemaal iets voor jou!

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn

Je doelen gaan behalen kan namelijk heel erg leuk zijn! Het is oké om groots te dromen als je vervolgens planmatig in kleine stapjes naar het eindpunt gaat werken. 

Hoe lekker zou het zijn als…

N

Er een nieuwe stip aan de horizon staat, die ook nog eens bereikbaar is.

N

Je weet dat er een strategisch plan staat om komend jaar je doelen te gaan behalen.

N

Je inzicht hebt in wat er nodig is om in 2022 te gaan knallen.

N

Je op een verantwoorde maar ook leuke manier aan de slag kunt.

N

Je dit keer niet in je eigen valkuilen gaat stappen.

Hoi, ik ben Maartje

En ik help je met je gezonde leefstijl en je sportieve prestaties. Meer over mij zie je in de video hieronder.

Dit zeggen anderen over mij: 

Deels door Maartje ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlon te willen doen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.

Hymke

Over 1-op-1 coaching

Voordat ik mijn coachingstraject met Maartje begon dacht ik, waarom zou ik dit niet zelf kunnen? Ik besloot het toch samen te gaan doen. Dankzij Maartje weet ik veel meer over voeding en heb ik het sporten weer op de rit gekregen. Sport gebruik ik nu niet meer als uiting van mijn emoties, maar ik heb geleerd hoe ik daarmee om kan gaan en kan genieten van sporten. Hierdoor voel ik me mentaal en fysiek fitter. Maartje kijkt niet alleen naar sport en voeding, maar ook naar hormoonbalans, stress en mindset. Ik ben heel positief over ons traject en zou Maartje zeker aanraden. 

Evelien

Over 1-op-1 coaching

Na het doorbraakgesprek wist ik dat ik met Maartje aan de slag wilde in een 1-op-1 coachingstraject. Er is zoveel veranderd sinds die tijd. In mijn hele visie op voeding en bewegen, maar ook is er veel veranderd op het gebied van mindset. Dit had ik niet durven dromen. Maartje coacht op een nuchtere, duidelijke en als het nodig is ook strenge manier. Maar alles vanuit positiviteit. Zonder Maartje had ik waarschijnlijk nog jarenlang aangemodderd en was ik niet zo gelukkig geweest als ik nu ben! Dankjewel Maartje, je bent een topper!

Nadine

Over 1-op-1 coaching